Kyiv Art Time

  З багатьох куточків України з’їхались майбутні зірки сучасної хореографії на ХХ ювілейний Всеукраїнський вокально-хореографічний конкурс-фестиваль «Kyiv Art Time». Жага відтворити задуми своїх балетмейстерів-постановників на танцювальному майданчику вводила молодих артистів в шалено-драйвовий стан. Вікові категорії виконавців були майже стерті завдяки завзятому підходу до виступу і пречудовій підготовці вихованців. Наживо демонструючи свої талановиті здібності, всі учасники отримували величезне задоволення, шаленіли від бурхливого потоку енергетичного струму, який в прямому сенсі вдавлював глядачів в стільці.

  Вельмишановне журі, яке складалося з видатних діячів хореографічної культури, а саме заслуженого діяча мистецтв України, доцента, кандидата мистецтвознавства, головного балетмейстера Національного заслуженого академічного народного хору України імені Григорія Верьовки, члена правління Національної хореографічної спілки України Шкоріненка Валерія Олександровича; кандидата мистецтвознавства, доцента кафедри хореографії  та директорки інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка, члена Національної хореографічної спілки України Медвідь Тетяни Анатоліївни та заслуженої артистки України, доцента кафедри хореографії  інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка, голови Київського обласного осередку Національної хореографічної спілки України Синєок Віри Андріївни, було вражено майстерністю та артистизмом юних учасників заходу. Феєрверк емоцій та адреналіну підняли градус фестивалю до найвищої позначки. Учасники фестивалю крокують із року в рік, примножуючи свої досягнення та покращуючи результати виступу. 

  Студенти університету Грінченка спробували себе в ролі балетмейстерів-постановників, молоді виконавці яких впевнено демонстрували свої вміння та навички в хореографічному мистецтві. Перші кроки танцювальної майстерності довели, що отримані знання фахового напрямку стали парадигмою та фундаментальною основою, перетворивши студента на професійного молодого спеціаліста в галузі хореографії. 

  ХХ ювілейний Всеукраїнський вокально-хореографічний конкурс-фестиваль «Kyiv Art Time», який багато років тому заснували та систематично проводять Світлана Прокопчук та Леся Готовкіна, показав, що достойна зміна талановитим артистам та керівникам хореографічних колективів увірветься в завтрашній день хореографічного простору.