Всеукраїнський фестиваль-конкурс танцю «Color Dance Fest»

   5 грудня 2021 року в приміщенні Центру культури і мистецтв Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс танцю «Color Dance Fest». До уваги вельми поважного журі, у складі якого була доцент кафедри хореографії інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка, заслужена артистка України Віра Синєок, було представлено більш, ніж 130 хореографічних композицій. Цікава та яскраве розмаїття танцювальних творів перетворило похмурий день в справжнє свято. 

   В цьому конкурсі брали участь колективи, керівниками яких є студенти кафедри хореографії КУБГ, а саме студент 6 курсу Сизоненко Андрій та студентка 2 курсу Ільченко Марія. Завдяки знанням та навичкам з різноманітних танцювальних дисциплін, отриманих в процесі навчання в одному з найкращих мистецьких вузів нашої країни, вони змогли розширити горизонти своєї хореографічної уяви та створити неординарні та надзвичайно цікаві постановки. Про це свідчить найвища нагорода конкурсу Гран-прі.

   Організатором є громадська організація «G.U.M.», яка постійно займається розвитком аматорського хореографічного мистецтва усіх рівнів майстерності. Та вже не перший раз сприяє проведенню цього мистецького проекту Київський обласний осередок Національної хореографічної спілки України, головою якої є Синєок Віра Андріївна.