Всеукраїнський семінар «Підготовка професійних артистів у галузі народного хореографічного мистецтва»

Чаруючі фарби осінньої пори року були прикрашені неймовірним, бурхливим та неперевершено граційним святом танцю, мистецтва та радістю душевних відчуттів. 

12 листопада 2021 року на базі Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України імені Павла Вірського та  студії по підготовці акторських кадрів при Національному заслуженому академічному ансамблі танцю України імені Павла Вірського відбувся Всеукраїнський семінар «Підготовка професійних артистів у галузі народного хореографічного мистецтва». 

Майстерня юних талантів та досвідчених артистів створили дивовижний показ найпрофесійнішого виконання та досконалості нашої хореографічної школи. Надихаюча сила їхнього таланту та артистизму влучно поцілила в серця керівників хореографічних колективів та викладачів фахового напрямку з усієї України. Отриманий потужний емоційний заряд мистецької неперевершеності змусив забути всіх про всілякі негаразди, роз’єднуючи коронавірусні проблеми. 

В числі виконавців були присутні студенти 2-го та 3-го курсів кафедри хореографії інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка Ганчич Аліса та Привалова Ольга. Учасником та одним з організаторів семінару була доцент кафедри хореографії інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка, голова Київського обласного осередку Національної хореографічної спілки України, заслужена артистка України Віра Андріївна Синєок.

Не можна не погодитись, що справжнє мистецтво лікує, надихає та творить дива. Бо не хлібом єдиним жива людина. Друге її ім’я – це «творець мистецтва».