Гостьова онлайн-лекція з керівниками танцювального театру особистості D-T.O.P.: хореографом Черненко Наталією та режисеркою Чистяковою Ольгою

   02 квітня 2021 року відбулася гостьова онлайн-лекція в рамках дисципліни «Методика роботи з хореографічним колективом» (викладач Прусова Л.В.) для студентів 3 курсу. Гостями були керівники танцювального театру особистості D-T.O.P.: хореограф Черненко Наталія та режисерка Чистякова Ольга. 

   Темою лекції була «Специфіка роботи в дитячому хореографічному колективі, зокрема в D-T.O.P.». Було розглянуто коло питань пов’язаних з організацією власного хореографічного колективу, взаємодією між керівниками, батьками та дітьми, обговорено складні моменти, які можуть виникнути під час організації навчального та виховного процесу. Впродовж спілкування була приділена увага меті хореографічного колективу - виховання фізично і психологічно здорової дитини, яка у колективі зможе розкритися, як особистість та творець.

  Також гості поділилися власними секретами створення дитячих хореографічно-театральних вистав: особливостями підготовчого процесу, написанням сценарію та драматургії, підбору музики, пошиву костюмів та огранізації виступів.

    Щиро дякуємо Наталії Володимирівні Черненко та Ользі Анатоліївні Чистяковій за цікаву, інформативну та емоційну лекцію!

 

Изображение выглядит как человек, внутренний, стоит, группаАвтоматически созданное описание