Майстер-класи від іспанської танцівниці та хореографа Loidy Grau

00

      Квітень 2019 року для студентів- хореографів наповнений насиченими подіями пов’язаними з проведенням міжнародного фестивалю хореографічного мистецтва «DANCE GENERATION». В рамках проведення заходу відбувається ряд подій, який дає змогу студентам повністю зануритись в професійну атмосферу та отримати незабутні враження та безцінний досвід. Цього разу в рамках міжнародного творчого обміну відбулись майстер-класи та ворк-шопи від Loidy Grau.

      Loida Grau – іспанська танцівниця, хореограф, керівник танцювальної школи Loida Grau у Сан-Бой-де-Льобрегат, Барселона, отримала освіту в Royal Academy of Dance та Spanish Dance Society, а також Ateneo della Danza, Тоскана, Італія. Її хореографія була презентована на численних сценах в Іспанії та за кордоном, а також у різних національних та міжнародних конкурсах, Танзолім  у Берліні, Premis Coreogràfics de Sant Boi, хореографічний конкурс Sabadell Hot Steps, Конкурс хореографії Вацлава Ніжинського Уеска, Premis Jujol, Кубок світу з танців Іспанія, Кубок світу з танців світу, Румунія  та Джерсі, Міжнародний конкурс танцю Expression, Флоренція.

      Спільна робота студентів  на класах з учасниками танцювальної школи Loidy Grau була творчою платформою для обміну досвідом, творчого спілкування та можливості продемонструвати особливості хореографічної палітри України та Іспанії. Особливості виконання танців Іспанії та творчих пошуків пластичних форм сучасної хореографії від лекторки семінару доповнили скарбницку знань студентів спеціальності «Хореографія» Щиро вдячні Лойді Грау за чудовий мастер-клас. Маємо надію на подальшу творчу співпрацю!

001 0223022021