Прем'єра вистави-фентезі "Міфи та легенди древньої України"

151201151202

    Прем'єра вистави-фентезі "Міфи та легенди древньої України" відбулася 11.12.20 20 року за участі студентів спеціальності «Хореографія» Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка.

    Ця історія про підступні плани Чорнобога та його створінь що прагнуть зруйнувати Білий Світ. На противагу їм повстали Сокіл Род , Білобог, дужі велетні та Боги, тож боротьба добра і зла то і є життя, оскільки ми не взмозі відчути радості не знаючи що таке смуток… У цьому міфічному світі є добрі духи і мавки, де кожен має своє призначення, дбає про свій дім. Це світ котрий постійно змінюється, тут з’являються перші ніжні почуття молодого Бога Купайла до земної дівчини Яруні, почуття що зачарувало Всесвіт своєю красою, щирістю, первозданною чистотою, і за ці почуття їм було даровано квітку. Та Чорнобог з Богинею темряви Марою вигадали підступний план котрий доводить Білий Світ до незворотньої події, його загибелі… Що далі?

   Студенти- хореографи 3 курсу: Удовенко Анна, Забродська Анастасія, Товбер Владислава та Пономаренко Валентина, перевтілювались в міфічних героїв українських історій разом із акторами театру. Режисер вистави Олександр Білера, хореографом вистави є викладач кафедри хореографії Єліна Анна.

151203 min