Маестро Григорій Чапкіс у фокусі тележурналістів

999 copy_copy_copy

15 жовтня 2019 року до освітнього процесу Інституту мистецтв приєдналися журналісти Телеканалу 1+1. Саме там навчальні заняття з дисципліни «Історико-побутовий і соціальний бальний танець» для студентів I курсу спеціальності «Хореографія» проводив народний артист України, професор Університету Грінченка Григорій Миколайович Чапкіс. Тележурналісти збирали матеріал для передачі «Життя відомих людей», яка вийде в ефір наприкінці жовтня, тому намагалися дізнатися у маестро секрети його молодості, таємниці особистого життя, особливості методики роботи зі студентами.

Представники мас-медіа так захопилися жагою Григорія Миколайовича до роботи, енергетикою і особливою харизмою, почуттям гумору та готовністю працювати з ранку до ночі, що із задоволенням приєдналися до студентів та вивчили деякі танцювальні рухи. 

Григорій Миколайович влаштував своїм гостям екскурсію навколо навчального корпусу, вражав ерудицією і цікавими життєвими історіями. Журналісти переконалися, що тільки завдяки танцю, любові до життя і людей можна залишитись активним і енергійним, як Григорій Чапкіс напередодні 90-річного ювілею.