МИСТЕЦТВО ДІАЛОГУ – Фінальний студентський перформанс в межах творчої співпраці Київського університету імені Бориса Грінченка та Університету де Монфор в Лестері (Велика Британія)

Шановні колеги, маємо честь запросити вас на хореографічний перформанс «Мистецтво діалогу», що відбудеться 01 березня 2018 року о 15:00 на сцені Київського університету імені Бориса Грінченка за адресою вул. Маршала Тимошенка, 13 б.

Міжнародний творчий проект «Мистецтво діалогу» презентує результат інтенсивної творчої співпраці студентів і викладачів спеціальності «Хореографія» Інституту мистецтв та іноземних гостей – студентів та викладачів Університету де Монфор в Лестері (Велика Британія), котра здійснювалася в межах творчого візиту театральної компанії Університету де Монфор до Київського університету імені Бориса Грінченка. Протягом тижня за підтримки досвідчених наставників під час спільних воркшопів і майстер-класів молоді хореографи двох країн налагоджували культурний і професійний діалог мовою танцю. Заключний акорд віднайденого діалогу, хореографічний перформанс «Мистецтво діалогу» об’єднує зусилля усіх учасників творчої лабораторії, пропонуючи глядачеві найкращі композиції студентів Університету де Монфор і Університету Грінченка, а також спільну фінальну композицію під керівництвом Джо Бреслін (Університет де Монфор) та викладачів кафедри хореографії Інституту мистецтв.

Чекаємо на вас 1 березня о 15:00 за адресою Маршала Тимошенка, 13Б.  Вхід вільний

DSC01822