20 жовтня 2017 в творчій лабораторії "Театр танцю «Грін»" Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка відбувся День відкритих дверей кафедри хореографії

     

IMG 8316_copy_copy_copy

   20 жовтня 2017 в творчій лабораторії "Театр танцю «Грін»" Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка відбувся День відкритих дверей кафедри хореографії.  Велика, тепла, світла хореографічна зала гостинно приймала батьків студентів, друзів, майбутніх абітурієнтів університету. До уваги глядачів були представлені показові виступи студентів з різних  дисциплін хореографічного циклу. Яскраві хореографічні композиції не залишили байдужим жодного глядача.  Майбутні абітурієнти отримали інформаційні листи щодо вступу на спеціальність "Хореографія" Київського університету імені Бориса Грінченка та запрошення на участь у безкоштовних майстер-класах, а керівники хореографічних колективів - сертифікати на участь в методично- практичному семінарі. Глядацька аудиторія, яка налічувала близько 75 осіб, прибула на захід з різних міст України: з Києва, Кривого Рогу, м. Сміла, Рівного, Алчевську,   Студенти університетського коледжу та юні вихованці Народного художнього колективу театру танцю «Нью-Анс» з великою цікавістю спостерігали за студентами-грінченківцями  і радо вітали їх гучними оплесками.
Несподіванкою для глядача був майстер-клас від професора кафедри хореографії, народного артиста України Григорія Миколайовича Чапкіса.
2 години пролетіли непомітно! Тепла дружня атмосфера та любов до танцю - велика сила!