Два профорієнтаційних заходи для студентів Канівського фахового коледжу культури і мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Черкаського музичного фахового коледжу ім. С.С. Гулака-Артемовського

15 березня 2023 року викладачі кафедри інструментально-виконавської майстерності Факультету музичного мистецтва і хореографії Університету Грінченка провели два профорієнтаційних заходи для студентів Канівського фахового коледжу культури і мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Черкаського музичного фахового коледжу ім. С.С. Гулака-Артемовського. Наші колеги розповіли про Університет, правила вступу на освітні програми, перспективи навчання та подарували глядачам невеликий концерт. У програмі взяли участь доценти кафедри Станіслав Гумінюк (доктор мистецтва), Костянтин Стрельченко (заслужений артист України), старші викладачі Сергій Цимбал (заслужений артист естрадного мистецтва України), Михайло Тущенко та Катерина Цимбал.
Зустрічі відбулися при повних залах і викликали у глядачів неабиякий інтерес. Співпраця з цими коледжами триває вже не перший рік, але для багатьох студентів – наших майбутніх абітурієнтів інформація була новою і цікавою. Виступ викладачів Університету Грінченка викликав значний емоційний відгук та зацікавленість. Одна із студенток сказала: «Я взагалі не могла визначитись чи вчитись далі. А тепер я точно знаю, куди та до кого в клас я хочу вступати!».
Творчі профорієнтаційні зустрічі викладачів кафедри інструментально-виконавської майстерності тривають!
#КІВМ#ФММХ#Університет Грінченка#Borys Grinchenko Kyiv University