Профорієнтаційний концерт класу флейти викладача кафедри інструментально-виконавської майстерності Єремеєва Богдана Миколайовича

31 січня 2019 року  в дитячій музичній школі № 16 відбувся профорієнтаційний концерт класу флейти викладача кафедри інструментально-виконавської майстерності Єремеєва Богдана Миколайовича.

Це перший концерт класу флейти кафедри інструментально-виконавської майстерності Інституту Мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка,приурочений до дня народження Заслуженого артиста України, соліста Національної Опери України, доцента НМАУ ім.Чайковського - Турбовського В.К.

На концерті звучали твори композиторів світової флейтової класики, від епохи класицизму до музики 20 століття: К.Стаміц, Ж.Муке, Г.Форе, М.Мусоргського, Е.Бозза та ін. Студенти 2 курсу: Маняк Юлія, Юхименко Тарас, Мусіна Софія, Жур Ольга  грали як сольні твори так і дуети, тріо та квартет разом з викладачем.

На завершення  Єремеєв Б.М. разом з концертмейстером кафедри інструментально-виконавської майстерності Бичковою О.А. виконали Блискучу Фантазію на теми з опери Ж.Бізе "Кармен" Ф.Борна.

Дякуємо за присутність на концерті дирекції ДМШ № 16, вчителям, учням, студентам Київського Університету ім.Бориса Грінченка та студентам НМАУ ім.Чайковського.

Бажаємо Успіху!