«Русанівська весна - 2024»

060501   30 травня 2024 року
 
в актовій залі за адресою б-р І. Шамо 18/2 знов розквітла «Русанівська весна - 2024». Культурно-мистецький проєкт «Русанівська весна-2024» об’єднав творчі колективи: Камерний оркестр (художній керівник і головний диригент – заслужений діяч мистецтв України Володимир Ткачук) та Квінтет дерев’яних духових інструментів (художній керівник – заслужений діяч естрадного мистецтва України Валентин Касьянов).
В концертній програмі прозвучали оркестрові твори українських композиторів: М. Березовського, Д. Бортнянського, М. Лисенка, Я. Степового, І. Шамо, О. Білаша, українські народні пісні в обробці концертмейстера кафедри академічного та естрадного вокалу Павла Шепети та авторські композиції Валентина Касьянова.
В межах виконавської практики в супроводі оркестру прозвучали вокальні твори у виконанні здобувачів освіти: Інни Неживляк (клас старшого викладача кафедри академічного та естрадного вокалу Віри Яковенко), Юлії Трохименко (клас заслуженого діяча мистецтв України, доцента кафедри академічного та естрадного вокалу Оксани Петрикової), Діни Хаджимітєвої (клас викладача кафедри академічного
та естрадного вокалу Світлани Точкової).
Дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість творити, навчатися та нести людям радість та натхнення. Надія на близьку Перемогу дає наснагу викладачам та студентам.

060502

060503