Профорієнтаційна зустріч співробітників КІВМ з викладачами та студентами Чернівецького обласного фахового коледжу мистецтв ім. С. Воробкевича.

19 березня 2024 року відбулася профорієнтаційна зустріч співробітників КІВМ з викладачами та студентами Чернівецького обласного фахового коледжу мистецтв ім. С. Воробкевича. Старший викладач кафедри інструментально-виконавської майстерності Катерина Цимбал ознайомила випускників, майбутніх абітурієнтів, з освітніми можливостями Університету Грінченка та Факультету музичного мистецтва і хореографії, презентувала освітні програми, за якими здійснюється підготовка здобувачів на кафедрі інструментально-виконавської майстерності, окреслила пріоритети навчання у нашому закладі вищої освіти. У рамках зустрічі відбувся майстер-клас заслуженого артиста естрадного мистецтва України, старшого викладача кафедри інструментально-виконавської майстерності Сергія Цимбала (саксофон) на тему "Джазові штрихи та артикуляція. Джазовий саунд". По закінченню майстер-класу відбувся концерт авторських творів відомого джазового піаніста, композитора, концертмейстера кафедри Павла Шепети (фортепіано) та Сергія Цимбала (саксофон). Зустріч пройшла при повному аншлазі.
У цей же день була організована творча зустріч з учнями та викладачами Дитячої музичної школи №2 міста Чернівці. На майстер-класі Сергія Цимбала учениці школи мали можливість музикувати в дуеті з відомим майстром саксофоністом, а також отримали цінні поради щодо роботи над джазовими творами з власного репертуару. Діти та дорослі із захопленням слухали концерт і не хотіли відпускати музикантів зі сцени.
Висловлюємо щиру подяку організатору цих заходів - педагогу-музиканту Павлу Гумінюку, а також дякуємо за сприяння адміністрації Чернівецького обласного фахового коледжу мистецтв ім. С. Воробкевича та Дитячої музичної школи №2 м.Чернівці. Сподіваємося, такі зустрічі стануть традиційними для наших навчальних закладів!