XI Всеукраїнська музична олімпіада «Голос Країни»

01 copy 02 copy 03 copy

5 – 9 квітня 2017 року в концертному залі Київського університету імені Бориса Грінченка відбулась XI Всеукраїнська музична олімпіада «Голос Країни», що проводиться з метою виявлення талановитих музичних виконавців за напрямами інструментальної, вокальної та інструментально-вокальної музики. Учасниками XI Всеукраїнської музичної олімпіади стали 696 конкурсантів, які представляли 230 навчальних закладів України.

Раді повідомити, що переможцями цьогорічної олімпіади стали також студенти Інституту мистецтв – дует гітаристів «Anima» у складі Ришкової Віри та Бушака Ореста (клас викладача Лідії Олександрівни Сахарової), які виступили у двох турах ХІ Всеукраїнської музичної олімпіади «Голос Країни» та отримали 99,98 балів з можливих 100, здобувши дипломи Лауреатів І ступеню в номінації «Сольні інструментальні ансамблі, класична програма (дуети, тріо, квартети)» у віковій категорії більше 23 років. Дует гітаристів «Anima» виступив з концертним музичним твором польських композиторів Адама та Марека Мікульських «Історія одного знайомства».

Щиро вітаємо учасників дуету «Anima» – Ришкову Віру та Бушака Ореста, а також викладача Лідію Олександрівну Сахарову із здобутою перемогою! Бажаємо творчих успіхів, яскравих концертних виступів та нових перемог!

04 copy 05
06 07
08