Федоренко Анастасія Анатоліївна

IMG_20240301_101150_213.jpgВипуск 2022 року
ОПП Музичне мистецтво

Випускниця Київського університету ім. Б. Грінченка, який закінчила у 2022 році. Під час навчання охоче брала участь у науково-методичних конференціях, була секретарем наукового гуртка. Щодо виконавської діяльності - активно брала участь в концертах не лише в межах фортепіанного відділу університету, але і далеко за ними. Додавала атмосфери своєю грою у музеї М. Рильського та ознайомила зі звучанням інструментального ансамбллю у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
Далі продовжила свій творчий шлях у Великобубнівській дитячій музичній школі, навчаючи дітей не лише грати на фортепіано, але і розуміти тонкості музичної мови та багатство літератури. Проводить концерти, проєкти та благодійні акції на підтримку ЗСУ. Привчаючи дітей до прекрасного, підтримуючи творчу атмосферу та збагачуючи знайомство дітей з музикою - проводить інтерактивні бесіди для популяризації класичного мистецтва.
Хоч і молодий спеціаліст, але вже виростила серед своїх учнів лауреатів міжнародних та всеукраїнських конкурсів, які презентують свої вміння на найвищому рівні.