Поліна СКАРГА

Скарга.jpgСпеціальність 024 «Хореографія»

  • Київ, Україна (тимчасове проживання в Ейндховені, Нідерланди)
  • Освіта: Київський університет імені Бориса Грінченка, магістр хореографії.
  • Посилання на відео танцювальної майстерності : https://youtu.be/bzpsHI_4q6k

 Стилі хореографії: сучасна, експериментальна хореографія, практика імпровізації, dancehall, heels та інші сучасні стилі танцю.

 
Фіналіст експериментальної міжнародної події OPEN YOUR MIND (Ейндговен, Нідерланди, 2020) та переможець OYM 2022 у категорії 2 на 2 експериментальні

Досвід комерційної діяльності:

зйомки реклами німецького автомобіля Smart 2017

(https://youtu.be/hUl3pWkOPYU), реклами Mersedes - Benz 2022 (https://youtu.be/HSYg-YNS6bc),

  • Кліпи: Lucky Luke “Cooler than me” video, Loboda “MOLOKO”, Maks Barskih “ Tequila sunrise”, “Цунамі ” by Svetlana Tarabarova , Глюкоза “Феншуй”, Время и стекло“Песня про лицо”, соціальне відео Dside гурт
  • група «Чому?», відео Kazka «RIZDVYANA», Яна Брилитка «Що ти наробив», Оля Полякова «Королева ночи» та інші.
  • Участь у сольному проекті (концерті) групи KAZKAband. живі виступи з українськими вокалістами Джамалою, Тіною Кароль, Максом Барських, Роксоланою. Також мав досвід співпраці з командою Apache Crew.

      Також  брала участь у відборі до бельгійської компанії "ULTIMA WEZ", яку очолює Вім Вандекейбус. Пройшла три етапи кастингу, але в трупу не потрапила.

      Маю досвід участі у різноманітних фестивалях, конкурсах, заходах, таких як The Chellange 1 місце в категоріях «Соло», «Імпровізація», Feel the beet, брав участь у міжнародних заходах: Contemporary dance duel, Open Your Mind.

      

Досвід роботи: працювала хореографом  у танцювальних студіях Києва: "First dance studio", студія "Topone", "Myway", "New art", "Helga dance", "D-studio"

          На даний момент я захоплююся імпровізацією як найбільш відкритим і глибоким способом самовираження танцюриста, люблю неординарних експериментаторів, які знаходяться в постійному пошуку нових пластичних рішень! Люблю експериментувати, пробувати нові практики, методи роботи.

Я також співпрацювала з продакшном Radioactivefilm, Limlite Production в Україні. Брала участь у деяких роботах талановитого колективу України "Apache Crew", брав участь у зйомках фільму українського кіно "Водуруду" (реж. Анатолій Сачівко). Я займалася в команді Галі Пехи "Procontemporary", на даному етапі свого особистого становлення я розвиваюся зі своєю командою на чолі з Данилом Зубковим: разом, як команда "PIZDEC", ми створюємо вистави, активно намагаємося сприяти розвитку культурну сферу нашої країни.

 Я входжу до творчої творчої групи "КУЛЬТ", керівником якої є Марія Коростельова, знімаємо відеороботи, які гідно відзначаються на кінофестивалях у номінаціях "Оригінальна відеоробота", беремо участь у благодійних акціях. Ми потрапили до фіналу серед перформативних виступів в Ейндховені на Open Your Mind.