Олександр ШПИРКА

Шпирка_Олександр.jpg

Спеціальність 025 «Музичне мистецтво»
Випуск 2017 року

 

Викладач циклової комісії Музики і хореографії Фахового коледжу «Універсум» Київського університету імені Бориса Грінченка.

«…Як багато отримав знань, умінь та досвіду за роки навчання в Інституті мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка. А яких викладачів та товаришів я тут зустрів! Лише теплі спогади про ці незабутні часи. Доводилося багато працювати над собою у різних сферах. Під час навчання  працював в Інституті лаборантом в науково-методичному центрі мультимедійних технологій в мистецтві, де я отримав важливий досвід щодо створення мультимедійних навчальних посібників та 3-D відеопанорам.  Це цінна можливість, коли студент може поєднувати навчання та одразу працювати у актуальному для нього середовищі.

Також брав участь у численних мистецьких проєктах та концертних програмах у складі колективу «Київський ансамбль гітаристів» та ансамблю гітаристів «Аніма», що також подарувало мені нові знайомства та можливість стати лауреатом міжнародних конкурсів у складі колективу!

Але найцінніше, що роки навчання не пройшли марно, адже університет надає можливість працевлаштування своїм випускникам! Сьогодні я працюю викладачем циклової комісії Музики і хореографії Фахового коледжу «Універсум» нашого університету. Моя професія цікава та багатогранна. Пишаюся, що працюю по спеціальності у стінах, де мене підтримує найкращий колектив та творчі студенти…»