Аліна ШПИРКА (Печерська)

Шпирка_Аліна.jpg

Спеціальність 025 «Музичне мистецтво»

Випуск 2017 року

 

Аспірантка Київського університету імені Бориса Грінченка за спеціальністю «011 Освітні, педагогічні науки». Викладач кафедри інструментально-виконавської майстерності Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка.

 

 

« …Здається, ще вчора ми були студентами Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка. Як швидко лине час! 

Одразу після вступу на перший курс, опинилися у вирі яскравих подій, дружньої та творчої атмосфери, яка надихала на нові звершення. Серед однодумців та лідерів хотілося також бути на висоті! Концертні виступи, конкурси, постійна праця над собою приносили мені задоволення та дарували неоціненний досвід. Тут працюють викладачі, які для мене стали наставниками та натхненниками для майбутнього становлення.

Знаєте, з чим у мене асоціюються роки навчання тут? З людяністю, щирим ставленням викладачів, колективу та своїх колег по навчанню.

Перші кроки у сфері наукових досліджень привели мене до вступу в аспірантуру та  написання дисертаційного дослідження у цікавій для мене галузі теорії та методики навчання музики. А півтори роки тому здійснилася моя маленька мрія –  викладати в інституті, який був для мене 6 років, як рідне гніздечко. Тепер я з гордістю кажу, що я – викладач кафедри інструментально-виконавської майстерності Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка!

А попереду ще багато наукових та творчих планів!»