Максим МАЛІК

Малік Максим 1

Спеціальність 025 «Музичне мистецтво»

Випускник 2017 року

 

Університет подарував роки студентського життя, про які можна лише мріяти. На першому році навчання я поринув з головою в різноманітні проекти, у безліч цікавих активностей: від сценічно-музичних виступів,  конкурсів фотографії, концертних програм – до участі у масових постановках на відкритті щойно відбудованого НСК «Олімпійський».

На другому році навчання був обраний Головою Ради студентського самоврядування Інституту мистецтв і проекти довелось створювати вже власноруч, робити перші кроки у «школі лідерства», отримувати перші організаторські навички. Студрада ІМ змогла організувати безліч університетських проектів, активностей, ми вперше організувати дозвілля студентів поза межами університету у культурному клубному форматі, де відбувалось зародження тісних дружніх стосунків між студентами різних інститутів нашого університету. 

Інститут став місцем реалізації творчих ідей – саме тут зібралася і почала свій творчий шлях група "Клей Угрюмого". Тут ми отримали свою першу публіку, перших вірних слухачів. Це стало можливим при повній підтримці керівництва інституту, всіх викладачів, і наші перші успіхи – це і їх велика заслуга також! Інститут дав весь спектр знань і інструментів для реалізації будь-яких творчих ідей, з ним у мене назавжди будуть тільки теплі приємні спогади!

Зараз я є аранжувальником, саунд продюсером, автором пісень для зірок шоу-бізнесу (Black Star, Лобода, Ю. Савічева, Д. Маліков, В. Казаченко, А. Сєдокова та ін.)

Не втрачайте найдорогоцінніший час, найактивніший і продуктивний період життя, успіхів!