Дебют першокурсників “Ось ми які - 2023”

 

396008829_925110495756283_5771680014744771402_n_1.jpg27 жовтня 2023 року на Факультеті музичного мистецтва і хореографії відбувся дебютний концерт першокурсників «Ось ми які - 2023» - тема цьогорічного заходу “Один день з життя студента”. Своїми вокальними даними, веселими жартами, хореографічними вміннями, технікою гри на музичних інструментах талановиті першокурсники освітніх програм "Інструментальне виконавство", "Сольний спів" та "Хореографія".  підкорювали публіку.

 

Вітаючи новачків з дебютом, зі сцени до першокурсників, звернулась декан Факультету музичного мистецтва і хореографії, кандидат педагогічних наук, доцент, Ганна Кондратенко та побажала всім учасникам заходу успіхів у навчанні та творчої наснаги! 

Під час заходу активні та кмітливі глядачі мали змогу виграти корпоративні сувеніри, відповідаючи на запитання з квізу "Університет Грінченка". А незабутній музичний дарунок, у виконанні студентки 1 курсу, другого (магістерського рівня) вищої освіти, освітньо-професійної програми "Сольний спів" Анастасії Грищенко, наповнив серця глядачів радістю та гармонією (клас старшого викладача кафедри академічного та естрадного вокалу, Світлани Гмиріної).

З вітальним словом до першокурсників звернулась голова Ради студентського самоврядування Факультету, студентка 2 курсу освітньо-професійної програми "Хореографія", Тихонюк Оксана.

Тож ми ще раз вітаємо наших молодих грінченківців з дебютом на факультетській сцені та бажаємо успіхів у навчанні, високих творчих злетів та продуктивної роботи на шляху здобуття майбутньої професії!

І нехай студентське життя приносить вам лише гарний настрій та щирі посмішки, в нашій творчості, в наших руках – майбутнє України!

Дякуємо всім, хто прийшов та підтримав наших талановитих студентів!

Дякуємо нашим захисникам та захисницям України! Завдяки вам ми можемо проводити концерти, вільно представляти свою культурну спадщину та насолоджуватися мистецтвом.

СЛАВА УКРАЇНІ!