Науково-методичний семінар-практикум: ЩО ТАКЕ НАУКОВА СТАТТЯ ТА З ЧИМ ЇЇ «ЇДЯТЬ»

0103 червня 2024 року

03 червня 2024 року Науковим товариством студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського столичного університету імені Бориса Грінченка було проведено науково-методичний семінар-практикум для студентів, аспірантів, молодих вчених та викладачів на тему “Що таке наукова стаття та з чим її «їдять»”.

Спікеркою заходу стала Ольга Процишина, викладач кафедри академічного та естрадного вокалу, голова Наукового товариства студентів аспірантів, докторантів і молодих вчених Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, доктор філософії.

Під час науково-методичного семінару-практикуму учасники дізналися про особливості та етапи підготовки наукової статті, отримали практичні поради з організації роботи науковця. У заході взяли участь здобувачі й викладачі Факультету музичного мистецтва і хореографії, Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти Університету Грінченка та гості з інших закладів вищої освіти: Українського державного університету імені Михайла Драгоманова, Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля.

02

03

04,