Вебінар для здобувачів освіти на тему: «Академічна мобільність, як можливість професійного зростання»

05.04.2023 року Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка організували вебінар для здобувачів освіти на тему: «Академічна мобільність, як можливість професійного зростання». Науково-педагогічні працівники також мали можливість приєднатися до зустрічі.

Запрошеним спікером була Ольга Сергіївна Виговська – завідувач НЛД інтернаціоналізації вищої освіти Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидат політичних наук. Студентам, аспірантам і викладачам Факультету було роз’яснено теоретичні положення окресленої теми (поняття «академічна мобільність», її види та форми), презентовано освітню програму Еразмус+, охарактеризовано можливості академічної мобільності.

Переглянути презентацію до вебінару можна за посиланням
https://drive.google.com/file/d/1hxhHCnuPCAlywz3sqBRPUPsnavEbNjoS/view?usp=sharing

Учасники вебінару мали змогу ознайомитися з можливостями навчання за кордоном за програмою  Еразмус+, дізнатися вимоги конкурсу для участі у міжнародних програмах академічної мобільності та отримали контактну інформацію. Теоретична і практична інформація була подана спікером конструктивно, цікаво, з прикладами й ілюстраціями. Організатори щиро вдячні спікеру Ользі Сергіївні  та учасникам онлайн-зустрічі!