Практичні кейси: перевірка на плагіат, аналіз звіту подібності

01.12.2022 року Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка провели вебінар на тему: «Практичні кейси: перевірка на плагіат, аналіз звіту подібності».
Запрошеними спікерами були провідні фахівці Бібліотеки Університету: Опришко Тетяна Сергіївна – директор бібліотеки, кандидат наук із соціальних комунікацій, Ростовцева Тамара Василівна – завідувач відділу інформаційних технологій, Литвинова Анастасія Володимирівна – завідувач відділу.
Студентам, аспірантам і викладачам Факультету було презентовано особливості роботи з програмами Unscheck і Strike Plagiarism, з допомогою яких Бібліотека Університету здійснює перевірку на виявлення збігів, ідентичності, схожості в текстах курсових робіт, статей, дисертацій, було роз’яснено принципи аналізу й інтерпретації звіту подібності наукового тексту.
Переглянути презентації до вебінару можна за посиланням
https://drive.google.com/drive/folders/1g5qO8IP3rvMBFZxOISkSmQPrc6VOYoZB?usp=share_link
Жодні зовнішні обставини не змогли перешкодити проведенню вебінару на актуальну тему для здобувачів освіти, освітян і науковців. Учасники заходу мали змогу отримали корисну, практичну інформацію в доступній формі, з наглядними прикладами й ілюстраціями.
Організатори щиро вдячні спікерам та учасникам за участь у вебінарі!