Третій семінар-практикум "Готуємо тези до публікації у науковому виданні: покрокова інструкція"

33 copy 

18 грудня 2017 року в Інституту мистецтв відбувся третій семінар-практикум "Готуємо тези до публікації у науковому виданні: покрокова інструкція" з циклу "Перші кроки в науку". На заході були присутні студентки І курсу спеціальності «Образотворче мистецтво» Цвіркун Діана та Іванова Марія, заступник директора з наукової роботи Інституту мистецтв, кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри теорії та методики музичного мистецтва Ірина Ягодзинська.

Під час семінару-практикуму автор та ведуча проекту, голова Наукового товариства Інституту мистецтв Наталія Соболь, та студенти проаналізували специфіку написання та структурування тез як виду наукової продукції; розглянули вимоги до оформлення тез, які висуваються для публікування у збірках матеріалів конференцій; ознайомились з прикладами вже написаних та опублікованих праць вітчизняних науковців, аспірантів та студентів. Вкінці семінару, присутні визначили 7 аспектів для написання вдалих тез.

Дякуємо студенткам, які взяли активну участь в обговоренні.

Завдяки вам наш семінар відбувся!:)

Чекаємо всіх на четвертій зустрічі циклу: «Оформлення посилань і списку літератури у науковій статті», який відбудеться вже в новому 2018 році, в лютому!

P.S. Про точну дату та час наступного семінару-практикуму ми оголосимо додатково!

Долучайтесь до нашої сторінки у фейсбук (Наукове товариство Інституту мистецтв) та слідкуйте за оновленнями на сайті Інститут мистецтв!