Вітаємо викладачів кафедри академічного та естрадного вокалу

 

Вітаємо викладачів кафедри академічного та естрадного вокалу:

Я. Кириленко кандидата мистецтвознавства, доцента; О. Заверуху, кандидата мистецтвознавства, доцента; С. Світайло, кандидата педагогічних наук, старшого викладача.

Вийшла друком хрестоматія «Українське хорознавство» укладачі Л. Шумська, Л. Костенко

Хрестоматія «Українське хорознавство» – перший в історії сучасної вищої музичної освіти України навчальний посібник, в якому систематизовано представлені фрагменти наукових праць, навчальних та методичних видань вітчизняних музикознавців, диригентів та хормейстерів.

До хрестоматії включені наукові та науково-методичні доробки науково-педагогічних працівників кафедри академічного та естрадного вокалу:

Я. Кириленко, кандидата мистецтвознавства, доцента, доцента кафедри. Розділі ІІІ «Аналіз та інтерпретація хорового твору». Розділі ІV «Професійна діяльність хорового диригента»;

О. Заверухи, кандидата мистецтвознавства, доцента, завідувача кафедри. Розділі ІІІ «Аналіз та інтерпретація хорового твору»;

С. Світайло, кандидата педагогічних наук, старшого викладача кафедри. Розділі V «Диригентсько-хорова педагогіка».

Розраховано на студентів, магістрантів та викладачів мистецьких факультетів (відділень) вищих та фахових передвищих закладів музичної освіти.

Бажаємо подальших наукових звершень на професійному шляху!

1704279187601.jpg

1704279187591.jpg

1704279187579.jpg

1704279187571.jpg