13 грудня 2023 року відбувся публічний захист дисертації САВЧЕНКО Юлії Олександрівни на тему: «Формування готовності майбутніх керівників вокальних ансамблів до творчої взаємодії з музичним колективом»

 

 

13 грудня  2023 року відбувся публічний захист дисертації САВЧЕНКО Юлії Олександрівни на тему: «Формування готовності майбутніх керівників вокальних ансамблів до творчої взаємодії з музичним колективом», поданої на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 01 Освіта/Педагогіка за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки. 

Науковий керівник: Ю.В.МЕРЕЖКО – доцент кафедри академічного та естрадного вокалу Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидат педагогічних наук, доцент.

Голова разової спеціалізованої вченої ради: О.М.ОЛЕКСЮК – завідувач кафедри музикознавства та музичної освіти Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка, доктор педагогічних наук, професор.

Рецензент:

СВІТАЙЛО Світлана Валеріївна – кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри академічного та естрадного вокалу Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка.

Щиро вітаємо Савченко Ю.О., Мережко Ю.В., кафедру академічного та естрадного вокалу, керівництво Факультету!

Бажаємо подальших успіхів та наукових здобутків на професійному шляху!

imgonline-com-ua-CompressBySize-cV5xkvAJBjDDs.jpg

IMG_7006.jpeg

imgonline-com-ua-CompressBySize-r8zJEzF1kx2.jpg

IMG_7011.jpeg

IMG_7033.jpeg

IMG_7049.jpeg

imgonline-com-ua-CompressBySize-cipd9uukeJX.jpg

imgonline-com-ua-CompressBySize-UqAwMa7DNYEH.jpg


imgonline-com-ua-CompressBySize-H0HvmyoNnhd1P3.jpg

imgonline-com-ua-CompressBySize-ahGKg3Nh2Co.jpg