Вітаємо наших талановитих випускників !

Вітаємо наших талановитих випускників ! 
23 червня 2023 року відбулись урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам бакалаврських програм Факультету музичного мистецтва і хореографії !
71 студент освітніх програм «Інструментальне виконавство», «Сольний спів» та «Хореографія», які вже вписали свої незабутні сторінки в літопис новоствореного в цьому навчальному році Факультету музичного мистецтва і хореографії, сьогодні отримали диплом про освіту та статус випускника-бакалавра Київського університету імені Бориса Грінченка!
Випускники-бакалаври Факультету музичного мистецтва і хореографії – 2023 – це, безперечно, обдаровані, креативні та ерудовані особистості, учасники і переможці міжнародних та всеукраїнських мистецьких конкурсів та фестивалів, учасники наукових конференцій, культурно-мистецьких проєктів. На жаль більшість із них проходила в дистанційному форматі! Але за цей час ми навчалися цінувати життя, один одного, та стали незламними…
З вітальним словом до випускників звернувся проректор з науково-методичної, соціально-гуманітарної роботи та лідерства Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидат історичних наук, доцент - Костянтин Юрійович БАЦАК та декан Факультету музичного мистецтва і хореографії, кандидат педагогічних наук, доцент - Ганна Григорівна КОНДРАТЕНКО.
Але разом із радісними новинами випуску, ми не можемо не згадати про складний час, який переживає наша рідна Україна. Війна, яка триває, ставить нас перед випробуваннями, але ми переконані, що мистецтво та талант можуть змінювати світ!
Дякуємо нашим талановитим артистам, які допомогли зробити випускний неповторним, наповнивши його мелодіями радості та щирими емоціями!
Серед учасників концертної програми випуску бакалаврів були випускники "золотого фонду" минулих років, лауреати професійних конкурсів, учасник талант-шоу Х-Фактор та Голос країни, соліст Київського національного академічного театру оперети, лауреат премії імені Богдана Хмельницького, автор книги "Хроніки сонячних струн 2014-2020":
- Валерій МИРОШНИЧЕНКО;
- Володимир СЕВЕРИН;
- Костянтин КУКУШКІН.
Ми пишаємось вашими успіхами!
Незабутню концертну програму сьогодні створили і наші талановиті випускники-2023:
- Юрій КОБЗАРЕНКО;
- Владислав КОВАЛЬЧУК;
- Анастасія ГРИЩЕНКО;
- Михайло ПОСОБІЛОВ.
З вітальним словом до випускників звернулись завідувачі кафедри хореографії та академічного та естрадного вокалу- Людмила АНДРОЩУК та Олена ЗАВЕРУХА. Щиро дякуємо Вам за працю, присвячену розвитку молодих поколінь!
Зі словами вдячності від випускників звернувся випускник ОП “Інструментальне виконавство” - 2023 року - Владислав Ковальчук. Також, привітання прозвучали від представниці студентського самоврядування Факультету музичного мистецтва і хореографії, студентки 1 курсу ОП “Хореографія” - Орини Грищенко!
Ми вдячні вам, наші бакалаври, за те, що ви залишились вірними своїй мрії, не зважаючи на виклики навколишнього світу. Ваше мистецтво стає не лише джерелом естетичного задоволення, але й потужним інструментом, що здатен об'єднати людей і привнести надію на мир. Україна потребує вашого таланту та сили, щоб відновитись та процвітати. Ми віримо в вас і підтримуємо вас на шляху досягнення нових вершин. Нехай ваше мистецтво стане світлом надії та натхнення для тих, хто потребує втіхи у цей складний час!
Ви стали частиною нашої великої грінченківської родини, і разом ми зможемо подолати будь-які перешкоди і зробити світ кращим!
Вітаємо вас, наші талановиті бакалаври! Продовжуйте розкривайте свій творчий потенціал. Ми пишаємося вами!