Участь Факультету музичного мистецтва і хореографії в урочистостях до Дня Університету, 160-ої річниці від дня народження Бориса Грінченка, 30-річчя відновлення імені Бориса Грінченка у назві університету!

Участь Факультету музичного мистецтва і хореографії в урочистостях до Дня Університету, 160-ої річниці від дня народження Бориса Грінченка, 30-річчя відновлення імені Бориса Грінченка у назві університету!
08.12.2023 р.
Пишаємось нашими Талантами 
У концертній програмі заходу взяли участь викладачі кафедри академічного та естрадного вокалу: Анастасія Гузь, Світлана Точкова, Катерина Татарко; концертмейстер кафедри академічного та естрадного вокалу - Дмитро Гаркавенко та хореографічний дует у складі викладачів кафедри хореографії - Анна Єліна та Богдана Буркало. Художній керівник - Яна Кириленко, кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри академічного та естрадного вокалу.
Хореографічна постановка "Родинний оберіг" у виконанні хореографічного колективу "Либідь" Факультету музичного мистецтва і хореографії. Керівники - викладач кафедри хореографії Костянтин Калієвський та доцент кафедри хореографії, заслужена артистка України Віра Синєок. Постановники - Віра Синєок, Катерина Лук'яненко та Костянтин Калієвський.
У програмі заходу прозвучали вокальні та інструментальні номери студентів освітніх програм "Сольний спів" та "Інструментальне виконавство": Анастасії Грищенко (клас старшого викладача кафедри академічного та естрадного вокалу Світлани Гмиріної), Михайла Пособілова (клас старшого викладача кафедри академічного та естрадного вокалу Світлани Гмиріної), Романа Стукала (клас викладача кафедри академічного та естрадного вокалу Світлани Точкової), Катерини Мельник (клас викладача кафедри академічного та естрадного вокалу Світлани Точкової) у супроводі хореографічного колективу «Либідь» (керівники - викладач кафедри хореографії Костянтин Калієвський та доцент кафедри хореографії, заслужена артистка України Віра Синєок); Владислава Ковальчука (клас старшого викладача кафедри інструментально-виконавської майстерності, Сергія Цимбала).