Квіз-перформанс «Я сам собі пан»

07 грудня 2023 р. з нагоди відзначення Грінченківської декади-2023 у концертній залі Факультету музичного мистецтва і хореографії відбувся квіз-перформанс «Я сам собі пан» (за мотивами творчості Бориса Грінченка)!
Цьогоріч ми відзначаємо 160-річчя від Дня народження Бориса Дмитровича Грінченка, людини, яка наприкінці ХІХ ст. увійшла в бурхливий потік літературного, наукового, творчого та громадського життя як письменник, перекладач, фольклорист і етнограф, мовознавець-лексикограф, критик і публіцист, організатор періодичних і науково-популярних видань.
Життя і діяльність Бориса Грінченка для багатьох поколінь служить дієвим прикладом подвижництва на теренах розвою української культури і національної ідеї. Мабуть, найвлучніше сказав про нього інший український письменник Микола Чернявський: “Більше працював, ніж жив…»
Під час заходу глядачі стали учасниками незабутньої події року:
⁃ зустрілись з Борисом Дмитровичем у концертній залі;
⁃ відкрили таємниці його життя та творчості;
⁃ отримали незабутні враження від музично-хореографічних подарунків за участі: хорового колективу, вокальних ансамблів, хореографів, сольних та інструментальних виконавців.
Чотири команди у складі студентів освітніх програм «Сольний спів», «Інструментальне виконавство» та «Хореографія» змагались за головний титул - «Оскар Грінченка» 
Переможцями квізу-перформансу стала команда - «Філософські байдики» 
З вітальним словом до усіх присутніх звернулась декан Факультету - Ганна Кондратенко, вручивши учасникам команд подяки та корпоративні сувеніри.
Разом ми провели час пізнавально та з користю! А у всіх присутніх лишились незабутні враження 
Дякуємо нашим Захисникам та Захисницям України за нові можливості для розвитку нашої творчості 

SDG 11 min