Мистецький захід у НДСЛ «Охматдит» — святкова казка для дітей !

Друзі, хочемо Вам розповісти про чудовий день, який Факультет музичного мистецтва і хореографії Borys Grinchenko Kyiv University за участі студентів та викладачів
🔹Організатори, лікарі, медсестри та добровольці Охматдиту вклали всю свою любов та турботу, щоб створити незабутню атмосферу для маленьких героїв. Усі залишились вражені неймовірною енергетикою та бажанням подарувати дітям найщирішу посмішку.
🔸Усе розпочалося з феєричного шоу, де наші артисти забавляли маленьких гостей. Діти були зачаровані талантом цих виконавців і з захопленням слухали та спостерігали за кожним їх рухом. Захід став справжнім відпочинком від реальності, яка наразі оточує нашу країну. Діти могли на хвилинку забути про війну та насолодитися безтурботними моментами радості.
🔸Водночас, не забуваючи про тяжку ситуацію в Україні, ми прагнули надати дітям особливу підтримку та співчуття. Багато з них, на жаль, постраждали внаслідок війни, і саме тому ми намагалися створити атмосферу, де вони могли відчути зворотній бік мистецтва — його лікувальну силу. Мистецтво може зцілити рани душі та надати надію на краще майбутнє 🌿
🔹Усі майстер-класи та творчі активності Факультет образотворчого мистецтва і дизайну Університету Грінченка Фаховий коледж "Універсум" Київського університету імені Бориса Грінченка були спрямовані на стимулювання творчого потенціалу дітей та допомогу їм виражати свої почуття через мистецтво. Малювання, виготовлення виробів, гра на музичних інструментах та хореографія —усе це було відправною точкою для вираження їхнього внутрішнього світу, де вони могли знайти втіху та виразити свої емоції.
🔸Уся подія була наповнена радістю та взаємними посмішками. Ми сподіваємося, що цей мистецький захід в НДСЛ «Охматдит» стане початком багатьох інших подібних ініціатив, які принесуть щастя та натхнення дітям, які перебувають у лікарні.
🔹Ми хочемо щиро подякувати всім, хто прийняв участь у цьому незабутньому заході — артистам та їх викладачам, волонтерам, лікарям та медсестрам, спонсорам та всім, хто підтримував нас своїми добрими побажаннями.
🔸🔹Нехай кожен день буде сповнений добром, любов'ю та мистецтвом! Разом ми здатні створити світ, в якому кожна дитина почувається у безпеці, захищена та обдарована надзвичайними моментами радості!

SDG 17 min