«Русанівська весна - 2023»

26 травня 2023 року Факультет музичного мистецтва і хореографії Borys Grinchenko Kyiv University у межах відзначення Дня Києва презентував мешканцям міста концертну програму «просто неба» «Русанівська весна - 2023» (в рамках Соціального проєкту «З Києвом і для Києва»).
🔶🔷Культурно-мистецький проєкт “Русанівська весна - 2023” цьогоріч проведений в умовах воєнного стану. Кожен українець сьогодні усвідомлює, якою важкою та страшною ціною виборює Україна право на свободу та життя. Росіяни вбивають цвіт нації – сильних, мужніх і незламних українців. Саме тому, ми, маємо пишатися українськими захисниками та бути вдячними їм за все!
📍В цей день біля корпусу за адресою: бульвар І.Шамо, 18/2, на подвір’ї, лунала музика різних стилів і жанрів. У програмі прозвучали твори світової класичної музики, естрадні твори композиторів країн Європи та України, зарубіжні хіти, сучасні українські пісні, авторські композиції та запальні хореографічні номери.
🔷🔶Окрасою концерту став симфонічний оркестр під орудою заслуженого діяча мистецтв України В.В.Ткачука та старшого викладача Кафедра інструментально-виконавської майстерності Університету Грінченка В.В. Касьянова.
🔶🔷У концерті взяли участь студенти освітніх програм: “Інструментальне виконавство”, “Сольний спів”, “Хореографія”, викладачі та концертмейстери Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка.
🔶🔷Вечір видався просто чудовий – яскравий, насичений чарівною музикою, та дуже теплий! Концертна програма «Русанівська весна-2023» стала подарунком русанівцям різних поколінь, яких об’єднує любов до рідного міста і музичного мистецтва.
🔸Куратор проєкту - декан Факультету музичного мистецтва і хореографії, Ганна Кондратенко
🔹Координатори - Марічка Даценко, Валентин Касьянов та Валентина Єліна
🔸Ведучі - Яна Харенко та Назар Демянчук
🔹Звукорежисер - Микита Коновалов
🔸Відеооператор - Віталій Годований
🔹Фото - Аріна Грищенко, Валерій Лимаренко, Артем Турчинік
👏Дякуємо всім учасникам заходу та глядачам за Вашу присутність та палкі серця!
СЛАВА УКРАЇНІ! 🇺🇦