КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА КАФЕДРИ ХОРЕОГРАФІЇ «НЕЗЛАМНІ»

28.04.2023 року в приміщенні актової зали Київського університету імені Бориса Грінченка (вул. Левка Лук’яненка 18/2) відбулася презентація концертної програми кафедри хореографії «Незламні» в рамках проведення ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (з міжнародною участю) «Мистецтво танцю і хореографічна освіта: досвід, тенденції, перспективи». В конференції взяли участь  понад 100 представників з 6 країн світу з України, Молдови, Польші, Канади, Грузії, Іспанії.

Концертна програма була присвячена ЗСУ, завдяки яким у нас є можливість працювати і творити. Незламні  - це наші студенти та викладачі, які в умовах війни менш ніж за два місяці створили концертну програму з 30 хореографічних композицій, де кожен танець – маленька історія життя. У концерті взяли участь 94 студента спеціальності «Хореографія», 8 абітурієнтів та 16 учасників колективу випускниці Університету А. Білецької. Керівник проєкту – завідувач кафедри хореографії Л.Андрощук.

У концертній програмі були представлені хореографічні композиції у постановці викладачів кафедри хореографії Л.Бородій, Б.Буркало, К.Вінового А.Єліної, К.Калієвського, О.Копієвського, К.Купрій, К.Сабірової, А.Сизоненка, В.Синєок, К.Лук’яненко, А.Хмельової; вокально-хореографічна композиція за участю здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти кафедри академічного та естрадного вокалу та доцента кафедри Я. Кириленко. Звукорежисери – В.Винниченко, А.Ворона. Креативний менеджер – А.Єліна. Ведуча – М.Даценко.

З вітальним словом до учасників концерту звернулися: проректор з наукової роботи, Голова Вченої ради Університету доктор філологічних наук, професор Н.М.Віннікова; проректор з науково-методичної та навчальної роботи, кандидат педагогічних наук, професор О.Б.Жильцов; проректор з науково-методичної, соціально-гуманітарної роботи та лідерства, кандидат історичних наук, доцент К.Ю.Бацак.

 

 

SDG 11 min