«Словник Грінченка та сучасність»

27 квітня 2023 року відбувся фінал Загальноуніверситетського мовно-літературного конкурсу «Словник Грінченка та сучасність»📖
Перший етап - підготовчий - тривав з 01 жовтня 2022 року по 15 квітня 2023 року. Це етап роботи на Вікі-порталі. Студенти обирали слова зі «Словника» Бориса Грінченка і додавали до них тлумачення із сучасних українських та іноземних словників, ілюстрації, цікаві факти тощо.
Дякуємо студентам І курсів освітніх програм: «Музичне мистецтво», «Сольний спів», «Хореографія» Факультету музичного мистецтва і хореографії та кураторам академічних груп: Вірі Синєок, Ользі Процишиній, Анастасії Романенко за активну участь у І етапі конкурсу!
Під час другого, фінального, етапу конкурсу учасники мали зняти відео з сучасною інтерпретацією трьох опрацьованих слів, виконати творчі завдання та пройти квест.
Журі визнало одним з кращих відео презентоване студентами Факультету музичного мистецтва і хореографії та присвоїли Диплом ІІ ступеня 👏
У фіналі конкурсу взяло участь чотирнадцять команд, які здобули перемогу в різних номінаціях.
Команда факультету «Незламні» 🇺🇦 на чолі з капітаном команди Анастасією Науменко отримали нагороду у номінації «Синергія різних видів мистецтв у виступі» та посіли почесне IV місце за результатами обох етапів конкурсу!
Вітаємо команду Факультету та учасників загальноуніверситетського мовно-літературного конкурсу «Словник Грінченка та сучасність».
Бажаємо успіхів у навчанні, натхнення, творчих та інтелектуальних злетів!