Зустріч здобувачів вищої освіти та викладачів Факультету музичного мистецтва і хореографії із представником служби ДСНС на тему: "Дотримання правил пожежної безпеки під час освітнього процесу та у побуті"

30 березня 2023 року відбулася зустріч здобувачів вищої освіти та викладачів Факультету музичного мистецтва і хореографії та Факультет образотворчого мистецтва і дизайну із представником служби ДСНС на тему: "Дотримання правил пожежної безпеки під час освітнього процесу та у побуті".
👩‍🚒Розмову проводив - Кулєшов Матвій Васильович, головний інспектор відділу ЗНС та ЗЦЗ Дніпровського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві, майор служби цивільного захисту.
Головна мета зустрічі була надати студентам та викладачам усі настанови з питань збереження та забезпечення безпечного життя, попередження травматизму. Усі студенти мали змогу отримати нові знання та ґрунтовні відповіді на свої запитання.
☝️Сьогодні особливо важливо знати про те, як розпізнати вибухонебезпечні предмети – їх характерні ознаки, що категорично забороняється при виявленні таких предметів.
Матвій Васильович у своїй бесіді наголошував на необхідності у такий важкий для держави час виявляти обережність, бути уважними і готовими до нестандартних ситуацій.
🔸Для всіх присутніх, інспектор запропонував роздатковий матеріал: «Як убезпечити себе та житло від пожежі».
🔹Фахівцем було наведено багато життєвих прикладів та неодноразово наголошувалось про особливу пильність студентів в умовах воєнного стану.
🔸Продемонстрував наочно правила безпечного використання вогнегасника для того, щоб студенти мали навички з упередження пожежі.
🔹Окрім цього, обговорювались усі можливі проблеми виникнення небезпеки, шляхи її усунення та упередження.
Щиро дякуємо Матвію Васильовичу за надзвичайно актуальну лекцію в такий непростий час!
Інформаційно-роз’яснювальні бесіди зі здобувачами, які проводять представники ДСНС, мають велике значення. Адже попередити біду і зберегти здоров’я та життя людей – найголовніше завдання сьогодення! 🇺🇦