Масниця. Колодій. Боротьба на культурному фронті

22 лютого в Borys Grinchenko Kyiv University відбувся благодійний проєкт «Масниця. Колодій. Боротьба на культурному фронті», який об’єднав грінченківців у бажанні відсвяткувати Сиропусний тиждень, навчитись новому та задонатити кошти.
У рамках проєкту було організовано і проведено серію заходів до яких долучились співробітники та здобувачі вищої освіти Факультету музичного мистецтва і хореографії.
🎭Майстер-клас зі сценічної пластики «Асиміляція козацької традицій сучасним театром» провів для всіх присутніх - Сохань Максим Олександрович, викладач кафедри академічного та естрадного вокалу.
🎶До етнічно-мистецького заходу «Колодій. Масниця» долучились:
🎤Студентки кафедри академічного та естрадного вокалу: Логвиненко Марія, виконавши укр.нар.пісню "Вербовая дощечка" (клас ст. викладача Ланіної Т.О.). та Турко Людмила, виконавши укр.нар. пісню "Гаданочка" (клас ст.викл. Гмиріної С.В.);
💃🕺Студенти кафедри хореографії: Лефонова Поліна та Маліхатко Анатолій, які представили на заході дует «Подоляночка». Постановник - Копієвський Олег Дмитрович, викладач кафедри хореографії.
Віримо в Україну - допомагаємо та перемагаємо разом 🇺🇦!