День Гідності та Свободи - 2022

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, заснований на честь початку двох революції – Помаранчевої в 2004 і Євромайдану в 2013. Це свято відзначається щорічно і було започатковано указом президента України в 2014 році.

 

Цьогорічне відзначення Дня Гідності та Свободи, 9-ї річниці Революції Гідності відбувається, на жаль, в умовах війни. Теперішня війна – це новий Майдан, але вже в межах всієї країни. Ключова теза цьогорічної кампанії полягає у тому, що Революція Гідності – це був перший переможний бій цієї війни.

 

Гаслом 21 листопада 2022 буде: "Вистояли на Майдані – переможемо у війні!"

 

 

У межах відзначення Дня Гідності та Свободи - 2022 Факультет музичного мистецтва та хореографії презентує інформаційно-соціальну кампанію “Свобода - це...” у рамках проєкту “Вільні творити майбутнє”.

 

До Дня Гідності та Свободи ми запитали у студентів та викладачів Факультету, що для них означає свобода. Абсолютно різних за віком та світоглядом. З'ясувалось, що продовжити одразу фразу "Cвобода для мене - це..." не так уже й просто.

 

Покликання для перегляду: 



21 листопада відбулась презентація віртуального відео альбому участі викладачів та студентів Факультету музичного мистецтва і хореографії - “Революція Гідності: грінченківці”

 

Ми пам'ятаємо за що боролись, наша боротьба ще триває…

Дякуємо кожному, хто йшов до кінця. Пам'ятаємо кожного, хто віддав своє життя 🕯

 

Покликання для перегляду: 




Слава Україні!

Героям Слава!