Онлайн-відеозустрічі студентського самоврядування із представниками Збройних Сил України

14 жовтня 2022 року у межах відзначення Дня захисника та захисниць України Факультетом музичного мистецтва і хореографії відбулися онлайн-відеозустрічі студентського самоврядування із представниками Збройних Сил України.

Метою зустрічі були привітання представників ЗСУ з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України, бесіда про воєнні будні та майбутні мрії.

 

Зустрічі відбулись за наступним розкладом:

10:00 - онлайн-відеозустріч (Google Meet) студентського самоврядування Факультету із представником Збройних Сил України - Віктором Тімохіним;

 image_2023-02-20_11-47-46.png

10:30 - онлайн-відеозустріч (Google Meet) студентського самоврядування Факультету із представником Збройних Сил України - Владиславом Ковальчуком, студентом Київського університету імені Бориса Грінченка;

image_2023-02-20_11-48-03.png

image_2023-02-20_11-48-11.png

13:00 - онлайн-звязок (Signal) студентського самоврядування Факультету із представником Збройних Сил України - Романом Павлищуком.

Студенти привітали представників Збройних Сил України зі святом, подякували за їх титанічний труд, побажали Перемоги і скорішого повернення до їх рідних та близьких. Голова студентського самоврядування - Назарій Демянчук, висловив свою вдячність у поетичних рядках власної творчості, що особливо вразило військових.

У свою чергу, захисники поділилися з нами своїми військовими буднями,  наголосили, що Україна була, є і буде незалежною державою! Віктор Тімохін зауважив: “Ми зобов'язані зберегти та відновити  цілісність країни завдяки перемозі над країною-агресором”. Віктор з 2014 року захищає нашу країну і переконаний, що Україна вистоїть, перемога за нами.

image_2023-02-20_11-48-19.png

Разом з представниками  ЗСУ обговорили спільні плани та мрії розбудови нашої держави у післявоєнний період. По закінченню зустрічі запросили до перегляду музичної відео-імпрези за покликанням на You Tube канал Факультету.

Приємно було бачити щирі посмішки наших захисників, чути від них добрі новини та настанови на майбутнє.

          Віримо у нашу спільну Перемогу над ворогом!

          Ми сильні, бо ми - єдині!

          #UA_разом