Збори трудового колективу Факультету музичного мистецтва і хореографії

13 жовтня 2022 року відбулися Збори трудового колективу Факультету музичного мистецтва і хореографії за участі 100 делегатів, серед яких були науково-педагогічні працівники, студенти та інші. У роботі Зборів взяв участь проректор з науково-методичної, соціально-гуманітарної роботи та лідерства, кандидат історичних наук, доцент Костянтин Юрійович Бацак.


Було обрано головою Зборів трудового колективу факультету – Анастасію Романівну Романенко, кандидата культурології, доцента кафедри інструментально-виконавської майстерності, та секретаря – Маргариту Олександрівну Малахову, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри інструментально-виконавської майстерності.
На Зборах Факультету музичного мистецтва і хореографії шляхом таємного голосування колектив переважною більшістю голосів надав згоду на призначення деканом факультету Кондратенко Ганни Григорівни, кандидата педагогічних наук, доцента.
Ганна Григорівна Кондратенко представила пропозиції до Програми (стратегії) розвитку Університету на 2023-2028 рр. До обговорення пропозицій та визначення майбутніх напрямів розвитку Факультету в усній та письмовій формі долучилася 35 представників колективу, який відкритим голосуванням схвалив пропозиції до Програми розвитку Університету.
Рішенням Зборів було обрано виборних представників до складу Вченої ради Факультету. Ними стали Тетеря Віктор Михайлович, народний артист України, професор кафедри академічного та естрадного вокалу, Лук’яненко Катерина Аркадіївна, кандидат мистецтвознавства доцент кафедри хореографії, Малахова Маргарита Олександрівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри інструментально-виконавської майстерності.
Дякуємо делегатам Зборів за конструктивну роботу та активність! Бажаємо всім міцного здоров’я, оптимізму, миру та перемоги, а також реалізації всіх накреслених завдань!