Урочиста академія з нагоди інавгурації першокурсників

1.jpg

17 вересня 2022 року першокурсники Факультету музичного мистецтва і хореографії взяли участь в урочистій академії з нагоди інавгурації першокурсників у студенти Київського університету імені Бориса Грінченка. 

З цінними і важливими настановами та словами привітання до першокурсників звернулися:  ректор Віктор Огнев’юк - доктор філософських наук, професор, академік НАПН України, заслужений працівник освіти України, повний кавалер ордена “За заслуги”; декани факультетів; почесні гості; представники студентського самоврядування; грінченківці, які боронять Батьківщину в лавах ЗСУ. Під час урочистостей першокурсникам символічно вручили священний для кожного грінченківця спадок  - прижиттєве видання Словника Грінченка (1903 р.) Особливий і святковий настрій створила концертна програма, в якій взяли участь студенти та випускники Університету. Талановитим та глибоким виконанням вокальних і хореографічних номерів вони торкнулися найтонших струн душі, зворушили серця, об’єднавши залу почуттям патріотизму та любові до України.

Вітаємо першокурсників і бажаємо всім студентам-грінченківцям бути цілісними особистостями і свідомими громадянами України, європейцями високої культури та інтелекту, професіоналами і лідерами!  Україна переможе!