Участь професорсько-викладацького складу кафедри хореографії у VI Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Молодь, освіта, наука та мистецтво» з нагоди 90-річчя УДПУ імені Павла Тичини

Грек В.А. 1 1Вітковський В.В. 2 1

         26-27 листопада 2020 року професорсько-викладацький склад кафедри хореографії брав участь  у VI Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Молодь, освіта, наука та мистецтво», яка проходила на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

           Співорганізаторами конференції є Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих НАПН України імені Івана Зязюна (відділ змісту і технологій педагогічної освіти), Інститут обдарованої дитини НАПН України (відділ діагностики обдарованості), Інститут проблем виховання НАПН України (лабораторія естетичного виховання та мистецької освіти), Об’єднання професійних художників (Ізраїль) та Регіональний науково-творчий центр художньої освіти і майстерності факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини.

       Обговорення актуальних питань мистецької освіти, цікаві дискусійні платформи за темою «Хореографічне мистецтво у культурно-освітньому просторі України»  залучали учасників конференції до жвавого спілкування та дослідження стану мистецької освіти в наш час.

       Колектив кафедри хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка, висловлює вдячність за організацію та проведення конференції нашим колегам. Завантажити сертифікати