Спільний мистецький проект Кафедри академічного та естрадного вокалу Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка з Київським академічним театром опери і балету для дітей та юнацтва «Київська опера» КОНЦЕРТ «НЕВИМУШЕНА ВІДВЕРТІСТЬ»

p02

14 листопада 2019 року на ART-сцені «Київської опери» в рамках ініційованого кафедрою академічного та естрадного вокалу  Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка спільного мистецького проекту з Київським академічним театром опери і балету для дітей та юнацтва «Київська опера» відбувся концерт «НЕВИМУШЕНА ВІДВЕРТІСТЬ».

У концертній програмі взяли участь народні артисти України Олег Марцинківський, Віктор Тетеря, заслужені діячи мистецтв України  Оксана Петрикова, Тимур Полянський, лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів Станіслав Гуменюк, Тетяна Каблова та артисти «Київської опери» Євгеній Шептекіта, Олександра Шевельова, Володимир Липець.

         Глядачі мали змогу зануритись у невимушену мистецьку атмосферу 20-х років минулого століття. Музика ретро у блискучому виконанні провідних майстрів кафедри академічного та естрадного вокалу та інструментально-виконавської майстерності одразу заворожила зал. З перших звуків глядач відчув шалену енергетику виконавців і підхопив хвилю емоцій яка линула зі сцени. Особливою прикрасою програми стали хореографічні композиції артистів театру. Надзвичайно яскравою родзинкою концерту стали виступи авторки проекту Оксани Петрикової та Тимура Полянського.

Режисер-постановник Любов Канюка

Автор проекту – Оксана Петрикова

Координатор проекту – Юлія Мережко

Кафедра академічного та естрадного вокалу  Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка висловлює велику вдячність керівництву Київського академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва «Київська опера» та особисто директору ART-сцени «Київської опери» Ірині Ладіній.

                                Завідувач кафедри академічного та естрадного вокалу, кандидат педагогічних наук, Мережко Ю.В.

p01

 

p03