Семінар з написання колективних та індивідуальних грантових заявок

020202

         27  жовтня 2019 року в Інституті мистецтв відбувся семінар з написання колективних та індивідуальних грантових заявок, який підготувала та провела завідувач Науково-дослідницької лабораторії інтернаціоналізації вищої освіти, кандидат політичних наук Ольга Сергіївна Виговська.  На семінарі були присутні науково-педагогічні працівники Інституту мистецтв та Педагогічного інституту.

        У своєму виступі Ольга Сергіївна Виговська зосередила увагу на підготовці колективних грантових заявок у рамках програми ЄС в галузі освіти Erasmus +, зокрема за такими напрямками діяльності програми як:

КА1: Навчальнамобільність
КА2: Співпраця задля інновацій та обміну кращими практиками (Стратегічні партнерства, Альянси знань та Розвиток Потенціалу).

        Також було висвітлено питання підготовки індивідуальних грантових заявок за  програмами Fulbright Visiting Scholar Program, Fulbright Research and Development Program, стипендіальними програмами таких країн як Польща, Чехія тощо.

         Наостанок Ольга Сергіївна Виговська поділилася особистим досвідом написання проекту в рамках напряму Жан Моне програми  Еразмус+.