Відбувся майстер-клас Дениса Дикого на тему: «Оспівуємо картину, або, що бачимо – про те і співаємо»

 
9889 

        17 жовтня 2018 р. в Інституті мистецтв відбувся майстер-клас старшого викладача кафедри академічного та естрадного вокалу Дениса Дикого на тему: «Оспівуємо картину, або, що бачимо – про те і співаємо». На майстер-класі бажаючи спробували за допомогою звуків, шумів, наспівів  відобразити задум авторів картин, написаних студентами спеціальності "Образотворче мистецтво" та представлених на експозиції в холі Інституту.

Після майстер-класу студенти поділилися своїми враженнями. Марія Даценко (5 курс, спеціальніть «Музичне мистецтво») сказала наступне: «Вперше в своєму житті я намагалася виконати таке неординарне завдання. Цей захід допоміг мені переконатися, що образотворче мистецтво та музичне, насправді, дуже поєднані, і лише за допомогою декількох звуків можна зрозуміти суть зображеної  картини, не бачивши її до цього ніколи в своєму житті. Це неймовірно захоплює!».

Наталія Шевченко (2 курс, спеціальність «Музичне мистецтво» (Сольний спів)  зазначила наступне: «Відвідавши майстер-клас Дениса Володимировича Дикого, я отримала згусток позитивної енергії. Цей захід пройшов у надзвичайно легкій атмосфері й невимушеній формі. Саме в таких умовах дійсно комфортно відчувати мистецтво, бачити, творити. У мені з'явилася гордість не тільки за наш Університет, а й за країну в цілому. Адже саме такі заходи, спрямовані на розкриття індивідуальності та оригінальності, показують рівень і потенціал нашої мистецької освіти».

03 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

 

04 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy