Творчий вечір Заслуженого артиста України Сергія Юрченка

 

v vv vvvv
24 жовтня 2017 року в Центральному Будинку Офіцерів ЗСУ відбувся творчий вечір Заслуженого артиста України Сергія Юрченка, соліста Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України, доцента кафедри академічного та естрадного вокалу Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка.  "Натхнення піснею", - саме таку назву отримав цей концерт, тому що, як було зазначено під час виступу, пісня завжди надихає як виконавця, так і слухача на світлі, теплі почуття, добрі, шляхетні вчинки, надихає на Любов ... .
 Творчий вечір був присвячений низці ювілейних дат у житті С. Юрченка: 30 років після повернення зі служби в армії, 20 років після закінчення консерваторії, 15 років роботи в Ансамблі пісні і танцю ЗСУ, і найголовніше - Золотий Ювілей з Дня народження! 
В концерті прозвучали твори світових та українських авторів, а також авторські твори самого Ювіляра. Прозвучала і романтична лірика, і материнсько-батьківська тематика, і пісні патріотичного характеру,  жартівливі пісні. Творчий вечір  відбувався в супроводі оркестру та хору Заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України, під керівництвом Заслуженого діяча мистецтв України, Дмитра Антонюка. В концерті також брали участь піаніст, композитор Ігор Мамушев,  солісти ансамблю, лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів: Маргарита Мелешко, Аліна Башкіна, Юлія Олійник. Завдячуючи високому професіоналізму всього колективу Ансамблю та надзвичайно теплому прийому глядачів, концерт залишив приємні враження та, безумовно, надихнув усіх присутніх на позитивний настрій.
 

 

05 copy