Випускники торують шлях Запрошуємо відвідати виставку випускників кафедри образотворчого мистецтва

 

Другий день вересня 2017 року відзначився у Києві яскравою подією – у приміщенні Центральної дитячої бібліотеки імені Т. Шевченка  відкрилась виставка «Модифікація/Modification».  На двох поверхах бібліотеки розгорнуто експозицію творів талановитих випускників кафедри образотворчого мистецтва – Олени Карманської та Юлії Шеменьової. Графіка Олени Карманської передає мінливий внутрішній світ сучасної людини через драматичне зіткнення чорного і градацій сірого на білому тлі паперу. Живописні твори Юлії Шеменьової демонструють вишуканість колористичних сполучень і занурюють глядача у гармонійний простір повітряних перспектив. 

 

На другому поверсі розміщено інсталяцію – конструкцію з трьох порожніх металевих полиць для книг. У залах з шафами, заповненими шедеврами світової літератури, «кістяки» полиць натякають глядачу на занурення сучасної людини у мультимедійний простір  і перетворення «паперової» книги на електронний файл.

 

На відкритті виставки виступила вокалістка українського гурту «Мавка» Ірина Скрипникова з композиціями, що поєднують національні етнічні мотиви і сучасну електронну музику.

 

Доценти кафедри образотворчого мистецтва Галина Кузьменко та Ольга Коновалова відвідали виставку наших випускників. Вони відзначили, що доволі вдалим виявилося поєднання в діяльності випускниць творчого та педагогічного компоненту.

 

Виставка триватиме до 16 вересня 2017 року.

 

Адреса: Київ, проспект Перемоги 25А, Центральна дитяча бібліотека ім. Тараса Шевченка (метро «Політехнічний інститут»).