Мистецько-патріотичний проект «Запали вогонь пам'яті»

 

 

01 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

    20 лютого 2017 року в Інституті мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка пройшов мистецько-патріотичний проект «Запали вогонь пам'яті» з нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.Цей день - не лише нагода згадати поіменно всіх, хто віддав своє життя за волю та гідність. Це можливість замислитися, чи ми гідні пам’яті тих, хто загинув на Майдані. Адже вони бажали кращої долі для нас і для України.

  У мистецько-патріотичному проекті взяли участь Ірина Артеменко (клас ст.викладача кафедри інструментально-виконавської майстерності Касьянова В.В.), концертмейстер Оксана Анатоліївна Бичкова, Валерій Лимаренко (клас ст. викладача кафедри академічного та естрадного вокалу Ланіної Т.О.), Михайло Ольшанський (клас доцента кафедри інструментально-виконавської майстерності, заслуженого артиста України Мирончука Б.Б.), Карина Іванова (клас ст. викл. кафедри академічного та естрадного вокалу Гмиріної С.В.), Ольга Максимюк (клас ст. викл. Леонтієвої С. Л.), Володимир Соболь. 

Звукорежисер – Михайло Письменний. 

Куратор проекту - заступник директора Інституту мистецтв Ганна Григорівна Кондратенко.

Вічна пам’ять Героям Небесної Сотні! Хай пам'ять про них згуртує всіх нас, дасть силу, волю та мудрість для зміцнення власної держави на рідній землі!

02 copy   03 copy_copy_copy_copy
 05 copy  07 copy_copy
 08 copy  11 copy_copy_copy_copy_copy
 13 copy  15 copy