Збори зі студентами першого курсу

   00 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

    31 серпня 2016 р. в Інституті мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка відбулись організаційні збори зі студентами першого курсу, які провів директор Інституту кандидат історичних наук, доцент К.Ю.Бацак.         

    Під час організаційної зустрічі студенти познайомились з керівниками підрозділів (заступниками директора, завідувачами кафедр, кураторами академічних груп, методистами та Студентською Радою. Змістовна розмова відбулася з першокурсниками про особливості організації освітнього процесу, корпоративну культуру Університету, його цінності та символи – гімн та шалик.

    Вітаємо наших першокурсників – майбутніх музикантів, хореографів, художників та дизайнерів з початком нового етапу їх життя і радіємо разом з ними! Адже вони зробили правильний вибір, вступивши до Київського університету імені Бориса Грінченка! Бажаємо нашим студентам яскравого студентського життя та творчих здобутків, чекаємо на народження нових мистецьких проектів та талановитих імен! 

02 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy 001 copy_copy 
 01111  02222